Popularni tv kanal H2 dostupan i u Srbiji

14:06

Telekom Srbija će u ponudu svog IPTV uvrstiti i kanal H2, čime će ovaj program biti dostupan u više od 300.000 domaćinstava u zemlji, pridružujući se kanalu Histori koji je dostupan domaćim gledaocima od 2008, navodi se vesti koju emituju međunarodni portali, specijalizovani za aktuelnosti na području kablovske televizije.

Bakori Dejvis, potpredsednik A+E Networks, kompanije koja je vlasnik H2 programa, rekao je da je oduševljen činjenicom da dolazi do širenja ove mreže na Balkanu. "H2 je komplementaran sa kanalom Histori, i nudi publici da se upoznaju sa nišama svetske istorije, važnim ličnostima i istorijskim događajima"

Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike u Telekomu Srbija izrazila je takođe zadovoljstvo zbog partnerstva sa kompanijom A+E Networks. Prethodno, u aprilu ove godine H2 je dostupan i korisnicima IPTV kompanije MTEL u Bosni i Hercegovini, a koja je u vlasništvu Telekoma Srbija.

Ovaj kanal emituje istorijske i dokumentarce iz oblasti popularne nauke, kao i pseudo-naučne zabavne programe. H2 nudi više od 200 sati sopstvene produkcije, kao i reemitovanje programa "sestrinjskog" kanala Histori, sa akcentom na ostvarenja iz sredine prošle decenije.


U februaru 2015. H2 je bio dostupan u oko 71.220.000 domaćistnstava u Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno u oko 61,2 procenta tamošnjih familija koje imaju barem jedan televizijski prijemnik.

You Might Also Like

0 коментара